Firma care detine AFI Cotroceni, trimisa in judecata pentru evaziune fiscala

Miercuri, 07 Octombrie 2015, ora 15:15
1386 citiri
Firma care detine AFI Cotroceni, trimisa in judecata pentru evaziune fiscala
Foto: site AFI Cotroceni

Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti a dispus trimiterea in judecata pentru evaziune fiscala a mai multor persoane fizice si a societatii SC COTROCENI PARK SA, cea care detine mall-ul AFI Cotroceni din Capitala.

Inculpatii trimisi in judecata sunt Laura Croitoru, fost director economic la SC COTROCENI PARK SA in perioada septembrie 2009-decembrie 2013, Daniel Cristian Pohaci, Gabriela Maria Alexa si societatea SC COTROCENI PARK SA, se precizeaza intr-un comunicat remis miercuri Ziare.com.

Laura Croitoru este acuzata ca "a ascuns sursa impozabila, respectiv valoarea reala a cladirii in care functioneaza complexul comercial 'AFI MALL COTROCENI', in scopul de a se sustrage de la plata impozitului pe cladire".

Procurorii spun, printre altele, ca directorul economic "a declarat o valoare nereala in declaratia depusa la Directia de impozite si taxe Sector 6 Bucuresti in luna septembrie 2009, pentru cladirea in care functioneaza complexul comercial 'AFI MALL COTROCENI', ...citeste mai departe despre "Firma care detine AFI Cotroceni, trimisa in judecata pentru evaziune fiscala" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#societate AFI Cotroceni judecata evaziune, #mall AFI Cotroceni judecata evaziune , #Stiri Taxe si impozite