Final fericit in telenovela locurilor de parcare din Bucuresti: Autoritatile dau inapoi si cer scuze contribuabililor

Joi, 28 Ianuarie 2016, ora 12:07
1893 citiri
Final fericit in telenovela locurilor de parcare din Bucuresti: Autoritatile dau inapoi si cer scuze contribuabililor
Foto: Arhiva Ziare.com

Degringolada care s-a produs in jurul depunerii declaratiei de impunere pentru parcarea de resedinta are un final fericit pentru bucuresteni.

Ca urmare a demersului realizat de Ziare.com, administratiile locale au lamurit in sfarsit situatia, dar nu inainte ca locuitorii Capitalei sa fi format de zile intregi cozi uriase la casieriile Fiscului, plangandu-se pe retelele de socializare de birocratia excesiva.

In urma sesizarilor primite la adresa redactiei, Ziare.com a incercat sa afle, miercuri, de la institutiile abilitate, cum vor transpune Hotararea 218/2015 a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, care prevede, la punctul 3.20, ca bucurestenii care au loc de parcare trebuie sa depuna o declaratie de impunere pana la finalul lunii ianuarie, daca nu vor sa primeasca amenzi usturatoare de sute de lei.

Ai loc de parcare in Bucuresti? Mai ai o grija pe cap: Amenzi de sute de lei pentru o hartie - UPDATE

Situatia a fost una haotica, avand in vedere ca, initial, ...citeste mai departe despre "Final fericit in telenovela locurilor de parcare din Bucuresti: Autoritatile dau inapoi si cer scuze contribuabililor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#declaratie impunere parcare Bucuresti, #declaratie parcare Bucuresti, #declaratie loc parcare Bucuresti, #loc parcare Bucuresti , #Stiri Taxe si impozite