Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Facilitati fiscale pentru cei care vor investi pana la 200.000 de euro in anumite firme din Romania

Facilitati fiscale pentru cei care vor investi pana la 200.000 de euro in anumite firme din Romania
Cei care vor investi intre 3.000 si 200.000 de euro in microintreprinderi si inreprinderi mici vor beneficia de anumite facilitati fiscale, se arata intr-un act normativ aprobat, miercuri, de Camera Deputatilor.

Acest proiect de lege aduce in reglementarea actuala facilitati pentru persoanele fizice, cu experienta in afaceri, care investesc in mod direct parte din propriile fonduri in intreprinderi necotate la bursa, noi si in dezvoltare, ei fiind denumiti "business angels".

De asemenea, se stabilesc si conditiile pe care acestia trebuie sa le indeplineasca pentru a beneficia de facilitatile acordate de lege.

"Noua reglementare creaza un cadru investitional stimulativ pentru activitatile economice din Romania, avand ca scop stimularea fiscala a investitorilor individuali, 'business angels',in vederea realizarii de investitii, in IMM-uri nou infiintate cu un impact macroeconomic semnificativ pe termen mediu si lung"

Citeste mai departe despre "Facilitati fiscale pentru cei care vor investi pana la 200.000 de euro in anumite firme din Romania" pe Ziare.com.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1385 ori