Experiment fiscal la sugestia ministrului "Orlando": Cum a ajuns sa coste o pizza rece 65 de lei

Marti, 05 Mai 2015, ora 07:07
1053 citiri
Experiment fiscal la sugestia ministrului "Orlando": Cum a ajuns sa coste o pizza rece 65 de lei

Luand in serios sugestiile ministrului de Finante, Eugen Orlando Teodorovici, fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu a ajuns sa plateasca 65 de lei pe o pizza comandata acasa, pentru care s-a dus sa ia bon fiscal de la firma de livrari.

Nu stim daca este vorba despre o gluma a fostului ministru sau o relatare a celor intr-adevar intamplate, insa iata cum sustine acesta ca s-au petrecut lucrurile, din dorinta sa de a fi un contribuabil constiincios:

"In seara asta mi am propus sa testez pe bune masurile lui Orlando (ministrul Eugen Orlando Teodorovici - n.red.). Am sunat la pizza. Mi-a zis ca vine in aproximativ 40 de minute. A venit cam in 50 de minute. I am dat baiatului 25 de lei pentru pizza si 5 lei sa aiba bani de buzunar. I-am zis: 'trebuie sa mi dai bon pentru astia 5 lei si ministrul Finantelor zice ca trebuie sa vin cu tine la firma'. Rade. Eu ii zic ca e treaba serioasa, vreau sa merg la firma sa-mi dea bonul ca ne leaga astia pe amandoi. Zice: Ok", scrie pe ...citeste mai departe despre "Experiment fiscal la sugestia ministrului "Orlando": Cum a ajuns sa coste o pizza rece 65 de lei" pe Ziare.com

#bon fiscal bacsis pizza , #Stiri Taxe si impozite