Economistii fac apel la liderii politici: Noul Cod Fiscal nu e perfect, dar trebuie adoptat!

Marti, 21 Iulie 2015, ora 11:48
989 citiri
Economistii fac apel la liderii politici: Noul Cod Fiscal nu e perfect, dar trebuie adoptat!
Foto: Arhiva Ziare.com

Zeci de specialisti in economie au adresat o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis, premierului Victor Ponta si tuturor liderilor partidelor politice, in care subliniaza importanta noului Cod Fiscal si solicita adoptarea lui.

Scrisoarea poarta titlul "Scaderea poverii fiscale nu trebuie ratata! Prioritizati scaderea cheltuielilor bugetare!" si este semnata de 40 de "cadre didactice, economisti, antreprenori si manageri preocupati de politicile publice care afecteaza climatul de afaceri si bunastarea populatiei".

"Dorim sa atragem atentia asupra faptului ca, in opinia noastra, oportunitatea politica a scaderii poverii fiscale generata odata cu elaborarea legii referitoare la Codul Fiscal se constituie intr-o sansa ce nu trebuie ratata", se arata in scrisoarea deschisa.

Semnatarii spun ca inteleg ingrijorarile celor care indeamna la abordari prudente privind finantele publice, dar totodata considera ca "prosperitatea nu se poate construi pe deficite bugetare si ...citeste mai departe despre "Economistii fac apel la liderii politici: Noul Cod Fiscal nu e perfect, dar trebuie adoptat!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#scrisoare economisti cod fiscal, #Iohannis respins Cod Fiscal, #Ponta Cod Fiscal Parlament , #Stiri Taxe si impozite