E oficial: Bacsisul, trecut pe bon si impozitat - Au scapat taximetristii?

Marti, 28 Aprilie 2015, ora 21:59
863 citiri
E oficial: Bacsisul, trecut pe bon si impozitat - Au scapat taximetristii?

Ordonanta de urgenta care defineste bacsisul si stabileste evidentierea acestui tip de venit pe bonul fiscal a fost publicata, marti, in Monitorul Oficial.

Potrivit actului normativ, "prin bacsis se intelege orice suma de bani oferita in mod voluntar de client, in plus fata de contravaloarea bunurilor livrate sau a serviciilor prestate de catre operatorii economici, precum si restul dat de vanzator clientului si nepreluat de acesta in mod voluntar".

Un eurodeputat arata care sunt capcanele impozitarii bacsisului: E o masura fara precedent

Introducerea unor prevederi legale cu privire la definirea sumelor incasate in plus, sub forma de bacsis, este necesara in vederea evidentierii acestui tip de venit pe bonul fiscal, cu scopul delimitarii clare a acestuia de veniturile incasate de operatorii economici pentru livrarea bunurilor sau prestarea serviciilor direct catre populatie si asigurarii fiscalizarii acestuia, se mai arata in documentul citat.

Sumele provenite din ...citeste mai departe despre "E oficial: Bacsisul, trecut pe bon si impozitat - Au scapat taximetristii?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bacsis plata taxi, #bacsis plata taximetristi, #bacsis taximetristi, #bacsis taxi impozit, #bacsis monitor oficial , #Stiri Taxe si impozite