Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Declaratia de impozit pe profit s-ar putea modifica. Ce informatii va cuprinde documentul?

Declaratia de impozit pe profit s-ar putea modifica. Ce informatii va cuprinde documentul?


Formularul 101 prin care contribuabilii platesc impozitul pe profit ar putea fi schimbat, dupa ce un act normativ in acest sens a fost lansat ieri in dezbatere publica pe site-ul ANAF. Printre principalele modificari se numara faptul ca ar putea fi inscrisa in declaratie suma ce reprezinta scutirea de la plata impozitului pe profit care se aplica intre 1 iulie 2014 si 31 decembrie 2016.

ANAF a lansat ieri in dezbatere publica un proiect de ordin pentru modificarea Ordinului ANAF nr. 1950/2012 privind aprobarea modelului si continutului formularelor utilizate pentru declararea impozitelor si taxelor cu regim de stabilire prin autoimpunere sau retinere la sursa. Conform actului, formularul 101 "Declaratie privind impozitul pe profit" si instructiunile sale de completare s-ar putea schimba.

Citeste mai multe despre Declaratia de impozit pe profit s-ar putea modifica. Ce informatii va cuprinde documentul? pe AvocatNet.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1273 ori