De la 1 iunie, contribuabilii vor primi pe e-mail anumite documente emise de Fisc

Joi, 23 Mai 2013, ora 15:41
1606 citiri
De la 1 iunie, contribuabilii vor primi pe e-mail anumite documente emise de Fisc

Agentia Nationala de Administrare Fiscala implementeaza de la 1 iunie serviciul "Posta electronica securizata", care va permite contribuabililor sa primeasca pe e-mail documentele emise de Fisc. Serviciul va fi testat timp de patru luni, timp in care contribuabilii inregistrati cu un certificat digital la Fisc vor primi "Instiintarea privind stingerea creantelor fiscale" si pe e-mail, nu doar prin posta obisnuita.

"Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) demareaza in data de 1 iunie a.c. testarea unui nou serviciu oferit contribuabililor prin care acestia vor primi <>, prin intermediul "Postei electronice securizate". Perioada de testare este de patru luni, urmand ca ulterior, folosind experienta acumulata, ANAF sa armonizeze cadrul legislativ in vederea transmiterii si a altor documente prin intermediul acestui serviciu", arata ANAF intr-un comunicat de presa remis redactiei noastre.

Sabina Zeres, purtatorul de cuvant al ANAF, a explicat la solicitarea AvocatNet.ro ca, in perioada de testare, noul serviciu va functiona in paralel cu actualul sistem de emitere si comunicare a actelor administrative fiscale (emiterea in format tiparit si transmiterea prin posta clasica).

Citeste articolul integral pe De la 1 iunie, contribuabilii vor primi pe e-mail anumite documente emise de Fisc

Citeste mai mult: http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_33230/De-la-1-iunie-contribuabilii-vor-primi-pe-e-mail-anumite-documente-emise-de-Fisc.html#ixzz2U7RWPMr9

Follow us: Avocatnetro on Facebook

#documente fisc email, #ANAF Posta electronica, #certificat digital Fisc , #Stiri Taxe si impozite