Daniel Constantin confirma: Guvernul are in plan sa introduca impozitarea in functie de venituri

Duminica, 08 Ianuarie 2017, ora 17:32
1184 citiri
Daniel Constantin confirma: Guvernul are in plan sa introduca impozitarea in functie de venituri
Foto: Arhiva Ziare.com

Cota unica de impozitare ramane in continuare, dar din 2018 va fi luata in discutie acea forma de impozitare in functie de venituri, a declarat, duminica, Daniel Constantin, vicepremier si ministru al Mediului.

"Este o discutie ca din 2018 sa se vina cu acea impozitare in functie de venituri. Este o discutie pe care o vom avea la momentul respectiv. (...) Cota unica ramane, dar sunt si alte forme pentru alte tipuri de venituri care se vor lua in calcul", a spus Constantin, la Digi 24.

Acesta a precizat ca nu se va lua nicio masura de taxare suplimentara a cetatenilor, iar actualul Guvern nu este favorabil reintroducerii de taxe si impozite pe viitor.

"Nu se va lua nicio masura de taxare suplimentara a cetatenilor, ei au dus greul economiei. Au fost poate cei mai corecti platitori de taxe si impozite si nu s-a gandit pana acum in niciun fel introducerea unui impozit sau a unei taxe.

Singura discutie, ca sa fiu transparent pana la capat, a fost legata de taxa pe stalp si de ...citeste mai departe despre "Daniel Constantin confirma: Guvernul are in plan sa introduca impozitarea in functie de venituri" pe Ziare.com

#Guvern plan impozitare progresiva, #impozitare functie venit 2018 , #Stiri Taxe si impozite