Cum arata fiscalitatea in 2014 si ce pot face firmele pentru optimizarea sarcinii lor fiscale?

Joi, 30 Ianuarie 2014, ora 15:31
1590 citiri
Cum arata fiscalitatea in 2014 si ce pot face firmele pentru optimizarea sarcinii lor fiscale?

Sfat pentru anul 2014: planificati atent, alegeti intelept si potrivit conditiilor afacerii dumneavoastra, reduceti riscul de neconformare fiscala si, nu in ultimul rand, fiti responsabili social.

Inceputul anului 2014 a venit cu cateva surprize fiscale, unele placute, deoarece introduc posibilitatea de a opta intre tipuri de impozite / sisteme de impozitare / mod de plata a impozitelor, altele mai putin placute, deoarece maresc sarcina fiscala a contribuabililor. Ambele categorii, cu siguranta, merita analizate cu atentie, pentru a gasi cele mai bune metode de optimizare a sarcinii fiscale a societatilor, in limitele desenate de cadrul legal in vigoare.

Vom incerca sa identificam pentru dumneavoastra care sunt aceste schimbari majore pe care le aduce cu sine anul 2014 in fiscalitate si care ar fi rationamentul pe care firma dumneavoastra il poate parcurge pentru a stabili in mod optim sarcina sa fiscala in anul care tocmai a inceput.

Citeste mai multe despre Cum arata fiscalitatea in 2014 si ce pot face firmele pentru optimizarea sarcinii lor fiscale? pe Business24