Contribuabilii vor putea plati cu cardul, la ghiseele Fiscului, toate taxele si impozitele

Miercuri, 08 Octombrie 2014, ora 16:26
1736 citiri
Contribuabilii vor putea plati cu cardul, la ghiseele Fiscului, toate taxele si impozitele

Trezoreria Statului va fi autorizata ca acceptator de plata cu cardul bancar, astfel ca taxele si impozitele vor putea fi platite direct la ghiseele Fiscului cu cardul, se arata intr-o ordonanta de urgenta publicata recent in Monitorul Oficial. De asemenea, comisionul perceput nu va depasi cumulat 0,3% din valoarea tranzactiei, fara a fi acceptate alte costuri suplimentare.

Desi noile dispozitii au intrat deja in vigoare, totusi este necesar ca ministrul Finantelor sa emita norme metodologice pentru ca acestea sa poata fi puse in aplicare.

OUG nr. 62/2014 pentru completarea OUG nr. 146/2002 privind formarea si utilizarea resurselor derulate prin Trezoreria Statului, publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 729 din 6 octombrie si care a intrat in vigoare la aceeasi data, prevede ca impozitele si taxele vor putea fi platite de contribuabili cu cardul, direct la ghiseele autoritatilor fiscale.

Citeste mai multe despre Contribuabilii vor putea plati cu cardul, la ghiseele Fiscului, toate taxele si impozitele. Prevederile au fost publicate in Monitorul Oficial pe Avocatnet.ro.

#taxe impozite, #plata taxe, #card taxe , #Stiri Taxe si impozite