Contribuabilii din Romania ar putea plati impozite marite in anii urmatori - KPMG

Luni, 23 Noiembrie 2015, ora 21:44
1207 citiri
Contribuabilii din Romania ar putea plati impozite marite in anii urmatori - KPMG
Foto: Ziare.com

Contribuabilii din Romania si din intreaga lume se pot astepta sa plateasca impozite mai mari in anii urmatori, pe masura ce guvernele isi consolideaza sistemele fiscale pentru a acoperi datoriile acumulate si pentru a plati pentru o bunastare sociala crescuta, potrivit sondajului "Global Tax Rate Survey", realizat de KPMG, dat luni publicitatii.

"Pe baza informatiilor furnizate de companii membre ale retelei KPMG din 145 de tari, sondajul arata ca desi cotele de impozitare nu se schimba intr-un mod alert, guvernele actioneaza in sensul largirii bazei de impozitare, extinzand gama de bunuri, servicii si activitati care pot fi impozitate pentru a aduce venituri suplimentare. In acelasi timp, facilitatile fiscale acordate in timpul recesiunii pentru a sustine economia si pentru a incuraja consumatorii sa cumpere incep sa fie retrase.

Aceasta schimbare la scara larga este generata, in parte, de redresarea economica, dar si de schimbarea asteptarilor in ce priveste securitatea ...citeste mai departe despre "Contribuabilii din Romania ar putea plati impozite marite in anii urmatori - KPMG" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#impozite marite Romania, #impozit Romania raport , #Stiri Taxe si impozite