Continua demersurile pentru anularea impozitarii bacsisului, dar un senator tot nu renunta

Miercuri, 27 Mai 2015, ora 20:20
989 citiri
Continua demersurile pentru anularea impozitarii bacsisului, dar un senator tot nu renunta

Plenul Senatului a adoptat, miercuri, proiectul de lege privind aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului 8/2015, precum si amendamentele Comisiei de buget, prin care sunt eliminate prevederile privind impozitarea bacsisului.

Senatorii au adoptat cu 52 de voturi "pentru", 9 "impotriva" si o abtinere proiectul de lege privind aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului 8/2015 pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Totodata, ei au aprobat, cu 54 de voturi "pentru", 9 "impotriva" si o abtinere, amendamentele Comisiei de buget prin care, la propunerea Ministerului Finantelor, au fost eliminate prevederile privind impozitarea bacsisului. Senatul este prima camera sesizata.

In timpul dezbaterilor, senatorul PSD Valentin Calcan a spus ca voteaza proiectul, dar a pledat pentru includerea bacsisului pe nota de plata.

"Am deschis un fel de cutie a Pandorei si poate pana la urma, in drumul spre Camera Deputatilor, Guvernul se va mai gandi, domnul ministru se va mai ...citeste mai departe despre "Continua demersurile pentru anularea impozitarii bacsisului, dar un senator tot nu renunta" pe Ziare.com

#impozitare bacsis eliminat, #impozitare bacsis eliminat Senat , #Stiri Taxe si impozite