Companiile din energie vor plati in continuare impozite suplimentare - proiect de guvern

Vineri, 05 Decembrie 2014, ora 20:30
1176 citiri
Companiile din energie vor plati in continuare impozite suplimentare - proiect de guvern

Companiile din energie ar urma sa plateasca inca un an impozitele suplimentare aplicate incepand cu ianuarie 2013 si pentru care era prevazut sa nu continue mai departe de luna decembrie 2014.

Astfel, potrivit unui proiect de guvern, impozitele suplimentare vor fi pastrate pana la 31 decembrie 2015, dupa ce premierul Victor Ponta a anuntat ca redeventele vor ramane nemodificate, scrie Mediafax.

Impozitele suplimentare introduse la inceputul anului 2013, si care vizeaza companiile din sectorul energetic, ar fi urmat sa fie valabile pana la stabilirea noului sistem de redevente, promis in luna septembrie de Victor Ponta.

Guvernul renunta la negocierea redeventelor - Acelasi sistem va fi valabil si in 2015

Impozitul se refera la monopolul detinut de companiile de transport si distributie de energie electrica si gaze naturale, care se aplica pentru fiecare MW/h, taxa fiind cuprinsa intre 0,1 si 0,85 lei pe MW/h.

Estimarile Guvernului cu privire la incasarile din anul 2015 ...citeste mai departe despre "Companiile din energie vor plati in continuare impozite suplimentare - proiect de guvern" pe Ziare.com

#companii energie impozite suplimentare, #companii energie redevente , #Stiri Taxe si impozite