Codul Fiscal iti permite sa faci sponsorizari din banii statului

Miercuri, 09 Decembrie 2015, ora 08:45
997 citiri
Codul Fiscal iti permite sa faci sponsorizari din banii statului

Iata ca am intrat in ultima luna din acest an, luna cadourilor, dar si in perioada in care societatile inchid ultimele tranzactii, astfel sa se cuantifice performantele si realizarile din acest an.

In consecinta, e si vremea sponsorizarilor.

Pentru platitorii de impozit pe profit, si ne referim aici la toate tipurile de societati, dar si la celelalte persoane juridice din sfera acestui impozit, efectuarea unei sponsorizari reflecta o fapta buna ce ar trebui mai des efectuata, mai ales ca unele fonduri ale acestei sponsorizari sunt obtinute din banii statului, mai exact din reducerea de impozit pe profit ce ar fi trebuit platit la buget.

In articolul de astazi analizam implicatiile fiscale ale unei sponsorizari efectuate in bani, iar cu o alta ocazie, vom prezenta si sponsorizarile facute in bunuri sau servicii.

Cine poate fi sponsorizat?

Pentru a efectua o sponsorizare, trebuie sa tinem cont de cateva aspecte formale, dar si de fond, respectiv poate fi beneficiar al unei ...citeste mai departe despre "Codul Fiscal iti permite sa faci sponsorizari din banii statului" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sponsorizari cod fiscal, #legislatie sponsorizari , #Stiri Taxe si impozite