Codul Fiscal ar putea fi votat in final de catre deputati fara reducerea TVA la 20%

Vineri, 19 Iunie 2015, ora 15:21
1042 citiri
Codul Fiscal ar putea fi votat in final de catre deputati fara reducerea TVA la 20%
Foto: Ziare.com

Deputatii ar putea aviza Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala fara prevederea reducerii TVA generale de la 24% la 20% de la 1 ianuarie, pentru a fi in concordanta cu cerintele Comisiei Europene si ale FMI, caz in care ar adopta cota de 20% prin ordonanta de urgenta la sfarsitul anului.

"Orice reducere poti s-o faci si la finalul anului si sa intre in vigoare de la 1 ianuarie, nu neaparat prin Codul Fiscal, dar important este sa nu adaugi taxe, important e sa poti sa reduci. Si atunci e de urmarit si fluxul de incasari bugetare. Eu am fost rezervata cu TVA-ul de 20% inca de la inceput s-o trecem de acum (in Codul Fiscal - n.red.), pana nu vedem exact ce ne aduce septembrie, ce ne aduce noiembrie, sa vedem cum arata bugetul", a declarat vineri deputatul PSD Aurelia Cristea, membru in Comisia de Buget-Finante din Camera Deputatilor.

Ea a precizat ca deputatii vor finaliza aprobarea celor doua coduri in aceasta sesiune parlamentara, care se incheie la finele lunii, cu sau fara ...citeste mai departe despre "Codul Fiscal ar putea fi votat in final de catre deputati fara reducerea TVA la 20%" pe Ziare.com

#Camera Deputatilor vot Cod Fiscal, #Cod Fiscal votat , #Stiri Taxe si impozite