Codul Fiscal agita spiritele. Teodorovici da asigurari: Codul va fi introdus in acest an!

Vineri, 17 Iulie 2015, ora 14:33
1395 citiri

Scena politica s-a incins, vineri, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca nu promulga Codul Fiscal in actuala forma si a cerut Parlamentului sa-l reexamineze.

Klaus Iohannis a avertizat ca masurile prevazute "ar genera implicatii majore la nivelul constructiei bugetare pentru anii urmatori din perspectiva obiectivului de mentinere a consolidarii fiscale", pozitie reiterata si de Cosmin-Stefan Marinescu, consilierul presedintelui Klaus Iohannis pe politici economice si sociale.

O reactie imediata a venit de la premierul Victor Ponta, care a acuzat ca decizia lui Klaus Iohannis "este pur politica de blocare a activitatii economice a Guvernului si a tarii cu orice cost", fiind luata "in afara Romaniei si impotriva intereselor Romaniei". Acesta a apreciat ca "noul PNL este condus de reprezentanti nu doar slugarnici si ticalosi, ci de-a dreptul niste moluste politice" care "se vor sinucide jalnic".

Replica Opozitiei nu s-a lasat mult asteptata. PNL, prin vocea lui Ludovic... citeste mai departe despre "Codul Fiscal agita spiritele. Teodorovici da asigurari: Codul va fi introdus in acest an! LIVE" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cod fiscal, #respingere cod fiscal, #Ponta reactie cod fiscal , #Stiri Taxe si impozite