Ciolos ii raspunde lui Dragnea pe tema veteranilor de razboi: Nu e prima data cand calcam pe mine ingropate de PSD

Joi, 04 August 2016, ora 15:48
1106 citiri
Ciolos ii raspunde lui Dragnea pe tema veteranilor de razboi: Nu e prima data cand calcam pe mine ingropate de PSD
Foto: Arhiva Ziare.com

Premierul Dacian Ciolos a criticat dur, joi, acuzatiile aduse de liderul PSD, Liviu Dragnea, potrivit caruia guvernul impovareaza cu biruri familiile veteranilor de razboi.

Seful Guvernului a aratat ca, de fapt, familiile veteranilor de razboi nu mai sunt scutite de plata impozitelor pentru proprietati din cauza unei masuri cuprinse in Codul Fiscal realizat de social-democrati si nu din cauza unei hotarari aprobata recent de actualul Executiv.

"Vreau sa clarific in primul rand un lucru. Acest guvern nu a venit cu modificari care sa elimine drepturi, facilitati fiscale sau sa impuna alte taxe si impozite veteranilor", a precizat Dacian Ciolos, pentru Mediafax.

Reactia lui Ciolos vine dupa ce presedintele PSD a acuzat Guvernul Ciolos ca impovareaza cu biruri familiile veteranilor de razboi si a amenintat ca va depune o motiune de cenzura in acest sens.

Mai exact, dupa 1 iunie, veteranii de razboi sunt scutiti doar pe jumatate de plata impozitului pe proprietate, adica doar ...citeste mai departe despre "Ciolos ii raspunde lui Dragnea pe tema veteranilor de razboi: Nu e prima data cand calcam pe mine ingropate de PSD" pe Ziare.com

#Ciolos impozit veterani de razboi, #Ciolos atac PSD, #Ciolos reactie Dragnea, #Ciolos reactie PSD, #Ciolos veteran razboi , #Stiri Taxe si impozite