Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cine va fi scutit de la plata impozitului pentru toate veniturile

Cine va fi scutit de la plata impozitului pentru toate veniturile
Persoanele cu handicap grav sau accentuat vor fi scutite, incepand din acest an, de la plata impozitului pentru toate categoriile de venituri realizate.

Masura este prevazuta in Ordonanta Guvernului nr. 4/2015 pentru modificarea si completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, publicata miercuri in Monitorul Oficial.

Pe langa scutirea de la plata impozitului pe salarii, persoanele cu handicap grav sau accentuat nu vor plati impozit nici pentru veniturile provenite din pensii, din activitati independente ori agricole, din silvicultura si piscicultura, altele decat cele impozitate prin transe de venit.

De aceasta reglementare vor beneficia peste 680.000 de persoane.

Numarul total de adulti cu handicap grav si accentuat era la 31 decembrie 2014 de 683.738, au precizat pentru reprezentantii Ministerului Muncii.

Proiect: Anularea CASS

Contributia la Asigurarile Sociale de Sanatate (CASS) ar putea fi anulata pe ultimii trei ani pentru mai multe categorii de persoane. ...citeste mai departe despre "Cine va fi scutit de la plata impozitului pentru toate veniturile" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1764 ori