Cine este si ce promite noul sef al ANAF

Vineri, 04 Martie 2016, ora 13:56
1246 citiri
Cine este si ce promite noul sef al ANAF
Foto: LinkedIn/Dragos Doros

Noul presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Dragos Doros, promite simplificarea procedurilor de inregistrare in scop de TVA, simplificarea procedurilor de administrare si plata a impozitelor si taxelor si continuarea implementarii programului cu Banca Mondiala pentru reforma institutiei, a transmis, vineri, Ministerul Finantelor Publice.

"ANAF este o institutie de o importanta cruciala, care se afla intr-un amplu proces de restructurare, menit sa raspunda cerintelor si exigentelor actuale. Vom continua implementarea programului cu Banca Mondiala, care ne va permite sa cream o organizatie moderna. Ne vom concentra pe simplificarea procedurilor de administrare si plata a impozitelor si taxelor si pe o interactiune cat mai facila cu platitorii de taxe si impozite.

Unul dintre exemple este chiar formularul 088 (de inregistrare in scop de TVA - n.red.), avem in vedere o aplicare mai putin anevoioasa a acestuia. Vom fi parte activa a procesului inceput odata ...citeste mai departe despre "Cine este si ce promite noul sef al ANAF" pe Ziare.com

#promisiune nou sef ANAF, #nou sef ANAF , #Stiri Taxe si impozite