Cinci grupuri de firme din Romania sunt investigate, dupa scandalul Panama Papers

Sambata, 26 Noiembrie 2016, ora 12:52
1499 citiri
Cinci grupuri de firme din Romania sunt investigate, dupa scandalul Panama Papers

Directia Generala Antifrauda Fiscala investigheaza trei grupuri distincte de societati din Romania in contextul scandalului international Panama Papers. In plus, sunt analizate riscurile fiscale cu privire la alte doua grupuri de societati.

Ministerul de Finante, prin secretarul de stat Attila Gyorgy, a raspuns unei interpelari a deputatului independent Liliana Ciobanu, care dorea sa stie de la autoritati daca sunt cetateni romani investigati in urma scandalului Panama Papers.

Parlamentarul arata ca ANAF a anuntat inca din luna aprilie declansarea unor investigatii legate de dosarele in care au fost implicate persoane si institutii din Romania, in scandalul Panama Papers, si s-a creat un grup de lucru in care sunt implicati inspectori antifrauda, inspectori fiscali si inspectori specializati in verificarea veniturilor persoanelor fizice, gestionarea informatiilor fiscale si executari silite.

Liliana Ciobanu a cerut MInisterului de Finante, respectiv sefului ANAF, sa precizeze ...citeste mai departe despre "Cinci grupuri de firme din Romania sunt investigate, dupa scandalul Panama Papers" pe Ziare.com

#Panama Papers firme romanesti, #Panama Papers firme ancheta Antifrauda , #Stiri Taxe si impozite