Cifrele Operatiunii Cristal derulate de ANAF: Amenzi de milioane de lei, lovitura pentru Dragonul Rosu

Vineri, 04 Decembrie 2015, ora 17:43
987 citiri
Cifrele Operatiunii Cristal derulate de ANAF: Amenzi de milioane de lei, lovitura pentru Dragonul Rosu
Foto: ANAF

Inspectorii ANAF au aplicat amenzi in valoare de 21,36 milioane de lei, in intervalul 19 octombrie - 1 decembrie, in cadrul Operatiunii Cristal, care vizeaza operatorii din complexele comerciale.

Din aceasta suma, 7,29 milioane lei reprezinta valoarea sanctiunilor date operatorilor economici care isi desfasurau activitatea in Dragonul Rosu din Bucuresti, informeaza, vineri, Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).

ANAF vrea sa taiele "capetele" evaziunii din Dragonul Rosu: Masura anuntata de seful Fiscului

In perioada mentionat, inspectorii ANAF au verificat in total 3.348 de contribuabili, au confiscat bunuri si numerar in valoare de 10,57 milioane lei si au instituit masuri asiguratorii de peste 1,81 milioane lei.

De asemenea, a decis suspendarea activitatii pentru nedotare/neutilizare case de marcat (in cazul celor care ofereau servicii catering/restaurant in interiorul centrelor engros) si interzicerea activitatii in 230 de cazuri. In plus, 783 de contribuabili ...citeste mai departe despre "Cifrele Operatiunii Cristal derulate de ANAF: Amenzi de milioane de lei, lovitura pentru Dragonul Rosu" pe Ziare.com

#ANAF verificari engros, #ANAF verificari Dragonul Rosu, #ANAF controale Dragonul Rosu , #Stiri Taxe si impozite