Chitoiu: PNL nu va sustine "orice" crestere a cotei unice

Joi, 24 Octombrie 2013, ora 10:25
1448 citiri
Chitoiu: PNL nu va sustine "orice" crestere a cotei unice

Ministrul Finantelor si vicepresedintele PNL Daniel Chitoiu afirma ca partidul sau nu va sustine "orice" masura de majorare a cotei unice, iar Partidul National Liberal va ramane consecvent angajamentelor din programul de guvernare.

"La nivelul conducerii USL a avut loc o discutie informala, in perspectiva constructiei bugetului pe 2014, in ceea ce priveste cresterea veniturilor. Masurile invocate nu sunt cuprinse in prevederile programului de guvernare, iar PNL ramane consecvent angajamentelor facute prin acest document de baza al guvernului USL, aprobat de Parlamentul Romaniei.

PNL nu sustine si nu va sustine orice masura de crestere a cotei unice de 16%", se arata intr-un comunicat de presa al PNL semnat de vicepremierul Daniel Chitoiu, citat de Agerpres.

Precizarile PNL sunt facute in contextul unor informatii aparute in presa potrivit carora cota unica ar urma sa fie majorata de la 16% la 22% si iar TVA ar fi redusa de la 24% la 22%. Chitoiu nu ofera insa informatii suplimentare in legatura cu masurile fiscale pe care PNL le-ar putea sustine.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#crestere cota unica impozitare, #PNL cota unica impozitare, #Chitoiu cota unica, #impozite Romania Chitoiu , #Stiri Taxe si impozite