Chitoiu: Cetatenii nu sunt vizati de taxele si impozitele prevazute in bugetul pe 2014

Marti, 03 Decembrie 2013, ora 13:14
1333 citiri
Chitoiu: Cetatenii nu sunt vizati de taxele si impozitele prevazute in bugetul pe 2014
Vicepremierul Daniel Chițoiu

Vicepremierul Daniel Chitoiu sustine ca taxele si impozitele prevazute in bugetul de stat pe 2014 sunt destinate mediului de afaceri si nu ii vor afecta in mod direct pe cetateni.

"Impozitele si taxele care sunt prevazute in legislatia fiscala adoptate pentru bugetul pe anul 2014 nu sunt decat niste impozite si taxe care au avut in principal in vedere extinderea bazei de impozitare si, de asemenea, sunt adresate mediului economic, nu cetatenilor in mod direct. Impactul acestor taxe si impozite nu se regaseste in mod direct in buzunarele cetatenilor", a declarat Chitoiu marti in plenul Parlamentului, in cadrul dezbaterilor asupra proiectului de buget pe 2014.

El a spus ca bugetul pe 2014 este mai mare decat bugetele anterioare la toate capitolele si a explicat de ce la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice suma alocata este de patru ori mai mare decat in 2013.

"Nu uitati faptul ca avem peste 4.000 de proiecte incepute in guvernarea dumneavoastra si nici nu au avut finantarea la momentul respectiv (...), sunt in diferite stadii de executie", le-a argumentat Chitoiu parlamentarilor Opozitiei.

#Daniel Chitoiu taxe, #legislatie fiscala, #buget 2014 , #Stiri Taxe si impozite