Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ce trebuie raportat la Fisc pana pe 15 mai?

Ce trebuie raportat la Fisc pana pe 15 mai?


Aproape zece situatii sau evidente trebuie depuse la Fisc pana la jumatatea lunii mai de catre anumiti contribuabili, conform calendarului obligatiilor fiscale publicat de Agentia Nationala de Administrare Fiscala.

Pana la 15 mai, trebuie depuse:

- Situatia livrarilor de tigarete pentru luna aprilie;

- Situatia centralizatoare privind achizitiile/utilizarile de produse accizabile si livrarile de produse finite rezultate in luna aprilie;

- Evidenta achizitionarii, utilizarii si returnarii marcajelor pentru luna aprilie;

- Situatia cu privire la produsele accizabile pentru luna aprilie se depune de catre antrepozitarii autorizati pentru productie si pentru depozitare produse accizabile, precum si terminalul petrolier cu iesire in port autorizat ca antrepozit fiscal pentru operatiunile desfasurate in incinta acestuia.

Situatia centralizatoare privind achizitiile si livrarile de produse energetice pentru luna aprilie se depune de catre operatorii economici care detin autorizatii de utilizator final.

Cititi continuarea articolului pe Avocatnet.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1204 ori