Ce spune Dragnea despre impozitarea progresiva: Cota unica nu exista

Marti, 10 Ianuarie 2017, ora 07:21
1398 citiri
Ce spune Dragnea despre impozitarea progresiva: Cota unica nu exista
Foto: Arhiva Ziare.com

Dupa ce vicepremierul Daniel Constantin a agitat opinia publica, facand declaratii despre impozitarea suplimentara a veniturilor si o eventuala revenire la cota progresiva, in replica, Liviu Dragnea l-a trimis in banca lui la Mediu.

Constantin spusese ca Guvernul are in plan sa introduca impozitarea in functie de marimea venitului, ceea ce ar echivala practic cu revenirea la cota progresiva (scoasa din Codul Fiscal in 2005, de Guvernul Tariceanu al Aliantei DA).

"Este o discutie ca din 2018 sa se vina cu acea impozitare in functie de venituri. Este o discutie pe care o vom avea la momentul respectiv. (...) Cota unica ramane, dar sunt si alte forme pentru alte tipuri de venituri care se vor lua in calcul", a declarat Constantin, duminica, la Digi 24.

In schimb, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus luni ca, in acest moment, in Romania nu exista oricum cota unica de impozitare: "Cota unica nu exista acum in Romania, domnisoara. Nu exista. Cota unica inseamna 16% la tot. Nu... citeste mai departe despre "Ce spune Dragnea despre impozitarea progresiva: Cota unica nu exista. Daniel Constantin sa vorbeasca despre Mediu. Nu se discuta lucrurile astea in public" pe Ziare.com

#Dragnea cota unica, #Dragnea impozit progresiv, #Dragnea impozit salarii mari , #Stiri Taxe si impozite