Ce se intampla cu banii nostri: Schimbari semnificative care au loc in perioada Pastelui

Sambata, 30 Aprilie 2016, ora 12:37
1053 citiri
Ce se intampla cu banii nostri: Schimbari semnificative care au loc in perioada Pastelui
Foto: Arhiva Ziare.com

Perioada sarbatorilor de Paste aduce cateva schimbari din punct de vedere fiscal si al tarifelor de telefonie.

Ziare.com a realizat o lista ce cuprinde cele mai importante schimbari din aceste zone, care intra in vigoare sambata si duminica.

Reduceri ale tarifelor de roaming

O veste buna vine chiar inainte de Paste. Romanii si ceilalti cetateni ai tarilor membre UE beneficiaza, incepand de sambata, de reduceri ale tarifelor de roaming atunci cand se afla intr-un stat din UE diferit de cel in care isi are sediul operatorul de telefonie mobila ale carui servicii le utilizeaza.

Astfel, noile tarife maxime la serviciile de roaming pe care un operator de telefonie mobila le poate adauga celor aplicate in tara de origine sunt:

5 eurocenti/minut pentru apel efectuat2 eurocenti/SMS trimis5 eurocenti/MB de date utilizat

Deci, masura intra in vigoare cu o zi inainte de Paste si face parte din pachetul legislativ pentru telecomunicatii adoptat de Parlamentul European in octombrie ...citeste mai departe despre "Ce se intampla cu banii nostri: Schimbari semnificative care au loc in perioada Pastelui" pe Ziare.com

#schimbari fiscale Paste, #schimbari fiscale 1 mai, #creste salariul minim, #salariul minim 1 mai, #salariu minim , #Stiri Taxe si impozite