Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ce mai aduce Codul fiscal: Burse private, decontarea concediului. Relatia dintre stat si insolventa clientului

Ce mai aduce Codul fiscal: Burse private, decontarea concediului. Relatia dintre stat si insolventa clientului

Urmarind tendinta generala de mutare a sarcinii fiscale de la persoana juridica, de la societate catre persoana fizica, observam in noul Cod fiscal cateva situatii ce permit o impozitare mai favorabila a companiilor, iar unele dintre ele pot fi elemente de optimizare fiscala.

In acest context, sa enumeram 3 aspecte fiscale favorabile societatii ce conduc la reduceri de taxe intr-un mod legal, astfel incat aceasta sa isi scada sarcina fiscala, sa isi reduca impozitele si taxele, prin respectarea legii, iar daca beneficiile se resfrang si asupra unor categorii de persoane fizice nu putem decat sa ne bucuram.

Noul Cod Fiscal: Impozitarea veniturilor din contractele civile realizate de persoane fizice

Cheltuieli de sponsorizare si acordarea de burse private

Efectuarea unor sponsorizari de catre platitorii de impozit pe profit catre entitati fara scop patrimonial, cum ar fi cluburi sportive, unitati de cult, asezaminte culturale, spitale si organizatii caritabile este relativ... citeste mai departe despre "Ce mai aduce Codul fiscal: Burse private, decontarea concediului. Relatia dintre stat si insolventa clientului" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1105 ori