Ce efecte au avut controalele desfasurate de inspectorii Fiscului

Marti, 31 Martie 2015, ora 17:09
957 citiri
Ce efecte au avut controalele desfasurate de inspectorii Fiscului

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a prezentat, marti, rezultatele activitatii de informare a contribuabililor, cat si a actiunilor de control desfasurate de inspectorii institutiei.

Astfel, numarul caselor de marcat fiscalizate a crescut cu 24,32%, in primele 3 luni din 2015, comparativ cu aceasi perioada a anului trecut, informeaza un comunicat remis Ziare.com.

Daca intre ianuarie si martie au fost fiscalizate, la nivel national, 22.329 case de marcat, in aceeasi perioada a anului curent s-a inregistrat o crestere cu 5.441 de unitati, ajungandu-se la un total de 27.740 unitati.

Totodata, din datele preliminare, gradul de conformare voluntara a crescut cu circa 20%, veniturile colectate de ANAF situandu-se mult deasupra programului de incasari, sustine institutia.

"Obiectivul principal al ANAF il reprezinta cresterea veniturilor administrate la bugetul statului, atat prin cresterea gradului de conformare voluntara, cat si prin diminuarea economiei subterane, ...citeste mai departe despre "Ce efecte au avut controalele desfasurate de inspectorii Fiscului" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#efecte controale Fisc, #efecte controale inspectori Fisc, #controale ANAF , #Stiri Taxe si impozite