Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ce declaratii trebuie depuse la ANAF in luna mai

Ce declaratii trebuie depuse la ANAF in luna mai


Situatiile financiare anuale, declaratia de venit pentru anul trecut si plata impozitului retinut la sursa sunt doar cateva dintre cele peste 30 de obligatii fiscale pe care contribuabilii le au de indeplinit pe parcursul lunii mai. AvocatNet.ro iti prezinta astazi lista completa a obligatiilor fiscale stabilite de ANAF pentru luna care a inceput.

Pana in 7 mai trebuie depusa declaratia de mentiuni privind schimbarea perioadei fiscale pentru persoanele impozabile inregistrate in scopuri de TVA, care utilizeaza trimestrul calendaristic ca perioada fiscala si care efectueaza o achizitie intracomunitara taxabila in Romania, formular 092.

10 mai este termenul limita pentru declaratia de inregistrare fiscala/de mentiuni pentru persoane juridice, asocieri si alte entitati fara personalitate juridica, formular 010.

Tot pana pe 10 mai trebuie depusa si declaratia de inregistrare fiscala/ Declaratie de mentiuni pentru persoanele fizice care desfasoara activitati economice in mod independent sau exercita profesii libere, formular 070.

Citeste continuarea articolului pe Avocatnet

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1845 ori