Calendarul obligatiilor fiscale din decembrie: Vezi lista completa!

Marti, 04 Decembrie 2012, ora 10:09
2033 citiri
Calendarul obligatiilor fiscale din decembrie: Vezi lista completa!

Aproximativ douazeci de obligatii fiscale trebuie indeplinite de contribuabili pe parcursul ultimei luni din anul 2012. In decembrie, zilele-cheie sunt 7, 10, 17, 27 si 31, acestea fiind termene-limita pentru depunerea la autoritatile fiscale a diferitelor formulare si raportari.

Pana vineri, 7 decembrie, contribuabilii trebuie sa depuna Declaratia de mentiuni privind schimbarea perioadei fiscale pentru persoanele impozabile inregistrate in scopuri de TVA, care utilizeaza trimestrul calendaristic ca perioada fiscala si care efectueaza o achizitie intracomunitara taxabila in Romania, formular 092.

Formularul depune de catre persoanele juridice si persoanele fizice care desfasoara activitati economice in mod independent sau exercita profesii libere care au efectuat achizitii intracomunitare de bunuri si sunt obligate sa-si modifice perioada fiscala devenind platitori de TVA lunar.

Citeste mai multe despre Obligatiile fiscale pe care trebuie sa le indeplinesti in decembrie. Vezi lista completa! pe AvocatNet.ro

#declaratii fiscale decembrie, #obligatii fiscale decembrie, #calendar declaratii fiscale decembrie , #Stiri Taxe si impozite