Business Review: Noile modificari fiscale, sub lupa specialistilor

Vineri, 14 Martie 2014, ora 10:40
1997 citiri
Business Review: Noile modificari fiscale, sub lupa specialistilor

Business Review, saptamanal de afaceri in limba engleza, va organiza in data de 31 martie, 2014, a 13-a editie a evenimentului Tax and Law, eveniment dedicat ultimelor noutati in materie de fiscalitate si legislatie, cu o traditie de peste 12 ani.

Prezenta participantilor la conferinta va fi echivalata cu 6 unitati CPD oferite de ACCA. Conferinta va cuprinde doua sesiuni de discutii axate pe noile modificari din Codul Fiscal si noutatile incluse in Noul Cod al Insolventei, urmate de o serie workshop-uri, ce vor trata intr-o masura practica masurile complexe din noua legislatie fiscala.

Evenimentul va incepe la ora 8:30 si va avea loc la Pullman Hotel Bucuresti, sala New York. Incepand cu ora 09:00, conferinta va debuta cu prima sesiune de discutii dedicata noilor masuri legislative din anul 2014.

Printre subiectele propuse spre discutie se vor atinge teme precum reformarea ANAF si impactul asupra inspectiilor fiscale derulate in zona companiilor, noutatile privind reglementarea holdingurilor, modificarile referitoare la incasarea TVA-ului, dar si tendinte europene privind preturile de transfer.

Sesiune dedicata noului Cod al Insolventei

A doua sesiune a conferintei este dedicata noului Cod al Insolventei, proiect ce se afla in acest moment in dezbatere in Parlamentul Romaniei. Printre temele aduse in discutie se afla cadrul legislativ privind recuparearea creantelor in lumina Noului Cod si influenta creditorului entitate publica in realizarea planului de reorganizare.

Conferinta organizata de Business Review va cuprinde si un workshop incepand cu ora 13:00, care va dezbate subiectul impozitului pe venit si al contributiilor sociale.

In cadrul panelului de discutii vor fi prezenti specialisti cu vechime in domeniul fiscalitatii si al legislatiei precum: Dan Manolescu, Secretar de Stat, Ministerul Finantelor Publice; Gelu Stefan Diaconu, Presedinte, ANAF; Mariana Vizoli, Director general adjunct, Directia de legislatie Cod fiscal si reglementari vamale, Ministerul Finantelor; Florentina Susnea, General Director, PKF Finconta; Delia Catarama, Tax Partener, Viboal FindEx; Luisiana Dobrinescu, Dobrinescu Dobrev SCA; Nadia Oanea, Tax Advisory Department Coordinator, Baker Tilly

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#taxe impozite, #cod insolventa, #seminar legislatie , #Stiri Taxe si impozite