Fiscul are un nou presedinte - cine este si ce avere are

Vineri, 13 Ianuarie 2017, ora 15:03
902 citiri
Fiscul are un nou presedinte - cine este si ce avere are
Foto: Ziare.com

Bogdan Nicolae Stan este noul presedinte al ANAF, cu rang de secretar de stat, incepand de vineri, la o zi dupa ce Dragos Doros si-a dat demisia.

Decizia de numire in functie a lui Stan a fost semnata de premierul Sorin Grindeanu si a fost publicata vineri in Monitorul Oficial.

Ministrul de Finante, Viorel Stefan, mizeaza pe profesionalism, odata cu noua numire de la Fisc, si in continure se urmareste eliminarea formularului 088, despre care Liviu Dragnea spunea ca e cosmarul oamenilor de afaceri.

"Transferul de stafeta se face prin intelegerea partilor. Sefii se schimba, dar sarcinile raman. Angajamentul nostru ca desfiintam celebra declaratie 088 ramane, speram ca pana in seara aceasta va ajunge in Monitorul Oficial.

Se lucreaza non-stop, de dimineata se lucreaza. Ne dorim sa desfiintam acest formular, sa dam curs solicitarii mediului de afaceri.

Va trebui o perioada tranzitorie, ca procedurile incepute de ...citeste mai departe despre "Fiscul are un nou presedinte - cine este si ce avere are" pe Ziare.com

#Bogdan Stan nou presedinte ANAF, #Bogdan Stan numit ANAF, #Bogdan Nicolae Stan presedinte Fisc, #nou presedinte Fisc, #Dragos Doros demisie ANAF, #Viorel Stefan Bogdan Stan sef ANAF , #Stiri Taxe si impozite