Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Anunt de la Fisc: Un nou formular si o noua procedura de inregistrare in scopuri de TVA

Anunt de la Fisc: Un nou formular si o noua procedura de inregistrare in scopuri de TVA
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) modifica ordinul pentru aprobarea procedurii de inregistrare in scopuri de taxa pe valoarea adaugata si va publica un nou formular de decizie, avand in vedere intrarea in vigoare a noii legislatii fiscale la inceputul acestui an.

"Mentionam ca este necesara elaborarea unui nou ordin al presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala pentru aprobarea 'Procedurii de inregistrare in scopuri de taxa pe valoarea adaugata, potrivit prevederilor art.316 alin. (1) lit.a) sau c) din Legea nr.227/2015 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare' si a unui nou formular de decizie de inregistrare", se arata intr-un comunicat al ANAF.

10 saptamani de foc pentru centrele engros: Rezultatele verificarilor ANAF in operatiunea "Cristal"

Institutia aminteste faptul ca, in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr.22 din data de 13 ianuarie 2016, au fost publicate Normele metodologice de aplicare a Codului fiscal, ...citeste mai departe despre "Anunt de la Fisc: Un nou formular si o noua procedura de inregistrare in scopuri de TVA" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1534 ori