ANAF ia la puricat marile averi: Profilul celor care se pot trezi cu Fiscul la usa

Vineri, 07 August 2015, ora 15:24
1512 citiri
ANAF ia la puricat marile averi: Profilul celor care se pot trezi cu Fiscul la usa
Foto: Arhiva Ziare.com

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a declarat razboi averilor nejustificate si a demarat o ampla campanie de verificare a persoanelor cu proprietati si bunuri opulente.

Asadar, Fiscul a pus ochii inclusiv pe personalitatile din showbiz, manelisti sau camatari, ale caror averi vor fi luate la puricat, incepand din anul 2011, de 100 de inspectori ce se vor ocupa exclusiv de campania ANAF denumita "Programul de asigurare a conformarii fiscale a persoanelor fizice cu risc fiscal".

"Dupa 25 de ani in care inechitatea, sub toate formele ei, a marcat evolutia Romaniei si a romanilor, a venit momentul sa schimbam aceasta stare de fapt, macar in domeniul fiscalitatii. (...) Acum a venit momentul, dupa doi ani de pregatiri laborioase, sa apasam si mai tare pedala luptei impotriva evaziunii, inclusiv pe segmentul persoanelor fizice.

Fie ele personalitati ale vietii publice, manelisti, camatari etc, cu totii fiind pentru noi doar contribuabili cu obligatii declarative. Cu ...citeste mai departe despre "ANAF ia la puricat marile averi: Profilul celor care se pot trezi cu Fiscul la usa" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#mari averi Fisc, #averi verificate fisc, #progrma ANAF control averi , #Stiri Taxe si impozite