ANAF a scapat de procedura de infringement deschisa de Comisia Europeana

Miercuri, 05 August 2015, ora 14:36
1462 citiri
ANAF a scapat de procedura de infringement deschisa de Comisia Europeana
Foto: ANAF

Comisia Europeana a inchis, in data de 15 iulie, procedura de infringement deschisa impotriva Romaniei pentru cercetarea neregulilor in cazul deconturilor de TVA, a anuntat, miercuri, Agentia Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).

"Va informam ca la data de 15 iulie 2015, Comisia Europeana (CE) a decis inchiderea procedurii de constatare a neindeplinirii obligatiilor cu privire la practica administrativa de a nu solutiona un numar important de deconturi de TVA intr-un termen rezonabil (Cauza 2009/4312) ", au transmis reprezentantii ANAF.

Presedintele institutiei, Gelu Stefan Diaconu, sustine ca anuntul Comisiei Europene confirma eforturile depuse in cadrul reformei ANAF in ce priveste intarirea capacitatii administrative.

O misiune FMI vine in Romania: ANAF, vizata de experti

"Insa vreau sa subliniez un aspect foarte important: acesta este doar un prim pas in atingerea obiectivului nostru de a reduce drastic perioada de rambursare a TVA. Dupa ce am redus termenele medii ...citeste mai departe despre "ANAF a scapat de procedura de infringement deschisa de Comisia Europeana" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ANAF infringement Comisia Europeana, #ANAF infringement , #Stiri Taxe si impozite