ANAF a extins accesul in "Spatiul Privat Virtual"

Marti, 02 Decembrie 2014, ora 16:26
3007 citiri
ANAF a extins accesul in "Spatiul Privat Virtual"
Foto: Adevarul.ro

Contribuabilii persoane fizice administrati de catre Directiile Generale Regionale de Finante Publice Ploiesti, Timisoara si Iasi isi pot verifica electronic propria situatie fiscala, incepand de astazi, de la ora 10:30, anunta ANAF.

Mai exact, autoritatea fiscala a extins accesul in "Spatiul Privat Virtual" pentru contribuabilii din 18 judete, in conditiile in care pana acum puteau beneficia de acest serviciu doar cei din Bucuresti si Ilfov.

"Spatiul Privat Virtual", aplicatie prin care contribuabilii pot comunica online cu administratia fiscala, a fost extinsa astazi si va fi disponibila si pentru contribuabilii persoanele fizice cu domiciliul fiscal in Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava, Vaslui, Arges, Calarasi, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Prahova, Teleorman, Arad, Caras-Severin, Hunedoara, Timis, se mentioneaza intr-un comunicat al ANAF, remis astazi redactiei.

"Spatiul Privat Virtual" a fost lansat pe 15 septembrie si a functionat ca proiect pilot pentru contribuabilii persoane fizice din Bucuresti si Ilfov.

Citeste mai multe despre ANAF a extins accesul in "Spatiul Privat Virtual" pe Avocatnet.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Spatiul Privat Virtual, #verifica electronic situatia fiscala, #ANAF electronic , #Stiri Taxe si impozite