ANAF a demarat in forta operatiunea "Helios": Cine este vizat si ce amenzi au fost aplicate pana acum (Video)

Vineri, 22 Aprilie 2016, ora 14:09
1102 citiri
ANAF a demarat in forta operatiunea "Helios": Cine este vizat si ce amenzi au fost aplicate pana acum (Video)
Foto: ANAF

Fiscul a lansat de curand operatiunea "Helios", care are ca scop combaterea fraudei in preajma sarbatorilor, iar controalele s-au lasat cu amenzi si confiscari in valoare de 2,1 milioane de lei in primele zile.

ANAF a oprit de la comercializare 15,5 tone de legume si fructe, dar si 3.6 tone de bauturi alcoolice, arata un comunicat remis Ziare.com.

Totodata, s-a dispus suspendarea activitatii a 10 operatori economici (6 pentru neutilizarea caselor de marcat si 4 pentru ca nu erau dotate cu case de marcat) si a fost interzisa desfasurarea uneia dintre activitatile de comert engros sau cu amanuntul in cazul a 12 contribuabili.

"In urma verificarilor operative ale inspectorilor antifrauda si a reclamatiilor primite de la contribuabibili (prin intermediul TelVerde), vor fi intensificate, in cadrul operatiunii 'Helios', controalele care au ca obiect verificarea modului de respectare a prevederilor OUG 28/1999 in cadrul restaurantelor, barurilor si cluburilor.

Bomba ANAF: ...citeste mai departe despre "ANAF a demarat in forta operatiunea "Helios": Cine este vizat si ce amenzi au fost aplicate pana acum (Video)" pe Ziare.com

#ANAF operatiune Helios, #ANAF controale, #ANAF verificari , #Stiri Taxe si impozite