Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Amnistia fiscala, in Monitorul Oficial: Cine si in ce conditii beneficiaza de stergerea penalitatilor de intarziere

Amnistia fiscala, in Monitorul Oficial: Cine si in ce conditii beneficiaza de stergerea penalitatilor de intarziere
Procedura de aplicare a amnistiei fiscale legate de penalitatile de intarziere a fost publicata, luni, in Monitorul Oficial.

Masura e reglementata de ordonanta de urgenta nr. 44/2015 privind unele facilitati fiscale.

Insa ce cuprinde actul normativ?

El prevede faptul ca pentru obligatiile restante la data de 30 septembrie 2015, contribuabilii persoane fizice sau persoane juridice, pot beneficia de anularea penalitatii de intarziere si reducerea la plata a unei cote de 54,2% din dobanda de intarziere, daca achita debitele restante pana la data de 31 martie 2016, respectiv platesc pana la data de 30 iunie 2016 diferenta de dobanda.

Procedura efectiva, formularele de utilizat si modul de stingere al obligatiilor scutite la plata sunt reglementate de ordinul publicat luni in Monitorul Oficial, care a fost analizat de consultantii fiscali de la Benta Consult, intr-un comunicat remis Ziare.com.

Sa profitam inteligent de amnistia fiscala

Amnistia fiscala a fost aprobata de ...citeste mai departe despre "Amnistia fiscala, in Monitorul Oficial: Cine si in ce conditii beneficiaza de stergerea penalitatilor de intarziere" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1464 ori