Agentia pentru valorificarea bunurilor, creata pe baza recomandarilor din Franta, Olanda, SUA

Marti, 31 Martie 2015, ora 20:29
935 citiri
Agentia pentru valorificarea bunurilor, creata pe baza recomandarilor din Franta, Olanda, SUA
Foto: Arhiva (Digi24)

Bunurile indisponibilizate in proces penale vor fi valorificate prin intermediul unei noi structuri, denumita Agentia Nationala de Identificare a Bunurilor Indisponibilizate, care va fi infiintata in baza unui proiect de lege transmis Parlamentului spre dezbatere in regim de urgenta.

Noua structura va avea 30 de angajati si va fi condusa de catre un director general propus de Ministerul Justitiei si de un director general adjunct propus de Ministerul Finantelor, a precizat ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, intr-o conferinta de presa organizata pentru a marca lansarea in dezbatere publica a proiectului de act normativ.

Conform ministrului, proiectul a fost redactat pe baza recomandarilor primite din partea expertilor francezi si olandezi, urmand sa fie primite sugestii si din partea celor americani.

In urma cu o luna, a fost anuntat ca Guvernul va crea o structura speciala pentru valorificarea la nivel national a bunurilor confiscate in cadrul procedurilor judiciare ...citeste mai departe despre "Agentia pentru valorificarea bunurilor, creata pe baza recomandarilor din Franta, Olanda, SUA" pe Ziare.com

#Agentie valorificare bunuri confiscate, #Agentia Identificare Bunuri indisponibilizare , #Stiri Taxe si impozite