Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Agenda fiscala a lunii aprilie: Ce formulare trebuie sa depuneti?

Agenda fiscala a lunii aprilie: Ce formulare trebuie sa depuneti?


Contribuabilii trebuie sa depuna in luna aprilie la Fisc aproximativ 20 de formulare, precum si declaratia Intrastat si cea de mediu. In plus, ei sunt obligati sa plateasca mai multe taxe si impozite pana pe 25 aprilie. De asemenea, doua categorii de contribuabili sunt obligate sa-si transmita situatiile financiare pana in ultima zi a acestei luni.

Pana pe 7 aprilie, contribuabilii trebuie sa depuna declaratia de mentiuni privind schimbarea perioadei fiscale pentru persoanele impozabile inregistrate in scopuri de TVA care utilizeaza trimestrul calendaristic ca perioada fiscala si care efectueaza o achizitie intracomunitara taxabila in Romania, Formularul 092. Se depune de contribuabilii inregistrati in scop de TVA care utilizeaza ca perioada fiscala trimestrul si care au efect o achizitie intracomunitara taxabila in Romania, fiind astfel obligati sa si modifice perioada fiscala, devenind platitori de TVA lunar.

Citeste mai multe despre Agenda fiscala a lunii aprilie: Ce formulare trebuie sa depuneti? pe AvocatNet.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1757 ori