Adevarul despre reducerea TVA: Guvernul "a uitat" un domeniu important - Vor fi sacrificate investitiile?

Joi, 09 Aprilie 2015, ora 07:45
1054 citiri
Adevarul despre reducerea TVA: Guvernul "a uitat" un domeniu important - Vor fi sacrificate investitiile?

Reducerea TVA la alimente si bauturi nonalcoolice ar trebui sa fie extinsa si la alte domenii unde evaziunea fiscala e in floare, iar masura ar trebui sa fie insotita de controale pentru ca efectul ei sa fie fructificat la maximum, sustin specialistii in fiscalitate consultati de Ziare.com.

"Reducerea TVA la alimente este o masura excelenta, intr-o piata in care evaziunea fiscala atinge cote record de 60-70%. O taxa pe valoarea adaugata mai mica va ajuta producatorii legali sa concureze cu cei care fac evaziune si care nu sunt deloc putini.

Una este sa vinzi la preturi mici pentru ca nu platesti niciun fel de taxe si alta este sa adaugi in pret si TVA-ul perceput de stat", arata Adrian Negrescu, de la compania de business information si credit risk management KeysFin, pentru Ziare.com.

Reducerea TVA: Cu cat se va ieftini mancarea, care sunt capcanele si riscurile sa revina la 24%

El a explicat care vor fi efectele acestei masuri si a mentionat ca ea putea fi extinsa si in ...citeste mai departe despre "Adevarul despre reducerea TVA: Guvernul "a uitat" un domeniu important - Vor fi sacrificate investitiile?" pe Ziare.com

#efecte reducere TVA, #investitii reducere TVA, #reducere tva alimente, #TVA redusa alimente , #Stiri Taxe si impozite