Aberatia zilei: Un cioban si un tractorist, in topul marilor datornici la Fisc

Miercuri, 18 Mai 2016, ora 11:41
3653 citiri
Aberatia zilei: Un cioban si un tractorist, in topul marilor datornici la Fisc
Foto: Digi 24 TV

Un cioban din Galati a strans datorii de aproape 10 milioane de lei la Fisc, iar asta nu e tot. Alti 49 de consateni figureaza pe lista marilor datornici la ANAF, iar trei dintre ei aduna o suma incredibila: aproape 24 de milioane de lei.

Pe locurile 5 si 7 in topul celor mai mari datornici se afla doi galateni, un cioban si un tractorist. Viorel Cotiga, din satul Talpigi, si tractoristul Ion Archiri, din satul Girbovat, datoreaza la stat 9,8 milioane de lei, respectiv 9,5 milioane de lei, scrie Viata Libera.

Ambele sate fac parte din comuna Ghidigeni, una dintre cele mai sarace din zona.

"9 milioane?! 98 de miliarde (de lei vechi - n.red.)?! Pai, de unde sa dau doamna banii astia? N-am!", a spus Viorel Cotiga (foto) din satul Talpigi cand a fost intrebat de reporterul Digi24 cum are de gand sa-si plateasca datoria la bugetul de stat.

In varsta de 47 de ani, barbatul a fost convins in urma cu trei ani de un var sa se ocupe de tranzactii cu animale, impreuna cu un om de ...citeste mai departe despre "Aberatia zilei: Un cioban si un tractorist, in topul marilor datornici la Fisc" pe Ziare.com

#cioban Galati datornici ANAF, #lista datornici ANAF , #Stiri Taxe si impozite