Aberatia zilei: Loteria bonurilor - toate rezultatele extragerilor ar putea fi anulate

Luni, 16 Noiembrie 2015, ora 16:24
1298 citiri
Aberatia zilei: Loteria bonurilor - toate rezultatele extragerilor ar putea fi anulate
Foto: Arhiva Ziare.com

Rezultatele tuturor extragerilor Loteriei fiscale ar putea fi anulate, iar castigatorii ar urma sa returneze banii pe care i-au primit de la stat, din cauza unei erori procedurale.

Astfel, potrivit Ordinului ministrului Finantelor Publice 417, din aprilie 2015, prima cifra extrasa din urna pentru determinarea sumei de pe bonul castigator ar trebui sa fie cifra unitatilor. Urmeaza cifra zecilor si la final cea a sutelor.

Insa Economica.net informeaza ca de fiecare data s-a inceput in ordine inversa.

Astfel, fara exceptie, la toate extragerile de pana acum pentru Loteria bonurilor fiscale, prima cifra extrasa a fost cea a sutelor, apoi a zecilor si in final a unitatilor, fapt ce contravine procedurii aprobate de insusi ministrul Finantelor care a implementat masura, Eugen Teodorovici.

Reamintim ca prima extragere, cea in care a fost considerat castigator un bon din 7 februarie, de 6 lei, 18.215 persoane au revendicat premiul. Astfel, din fondul maxim de castiguri de 1 milion ...citeste mai departe despre "Aberatia zilei: Loteria bonurilor - toate rezultatele extragerilor ar putea fi anulate" pe Ziare.com

#gafa Loterie bonuri fiscale, #loteria bonurilor fiscale , #Stiri Taxe si impozite