38 modificari ale Codului Fiscal respinse de Comisia de Buget-Finante a Camerei Deputatilor

Joi, 17 Septembrie 2015, ora 09:23
1496 citiri
38 modificari ale Codului Fiscal respinse de Comisia de Buget-Finante a Camerei Deputatilor
Foto: Arhiva personala Gabriel Techera

Am fost martor saptamana trecuta al unui fenomen unic in istoria legislativului romanesc. Comisia de Buget Finante a Camerei Deputatilor a luat in dezbatere si a respins nu mai putin de 38 propuneri de modificare a Codului Fiscal.

Nu, nu a fost vorba de modificarea proaspat-rescrisului Cod Fiscal si nici de vreo schimbare de strategie legislativa.

Aceste 38 initiative respinse reprezinta de fapt modificarile aflate in lista de asteptare a Camerei Deputatilor, si care, daca nu ar fi fost adoptata varianta rescrisa a Codului, si-ar fi gasit mai devreme sau mai tarziu locul pe lungul pomelnic al actelor normative care au modificat Codul Fiscal din 2004 si pana astazi.

Un bun prilej pentru a intelege de ce cosmarul modificarilor nu s-a terminat. De ce, si de acum incolo ca si pana acum, vom asista la aceeasi sarabanda de modificari ale modificarilor Codului Fiscal.

Raspunsul este simplu: pentru ca atat structura sistemului fiscal romanesc, cat si structura Codului Fiscal insusi ...citeste mai departe despre "38 modificari ale Codului Fiscal respinse de Comisia de Buget-Finante a Camerei Deputatilor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#modificari Codul Fiscal , #Stiri Taxe si impozite