10 saptamani de foc pentru centrele engros: Rezultatele verificarilor ANAF in operatiunea "Cristal"

Luni, 11 Ianuarie 2016, ora 17:30
1385 citiri
10 saptamani de foc pentru centrele engros: Rezultatele verificarilor ANAF in operatiunea "Cristal"
Foto: Arhiva ANAF

Fiscul a publicat, luni, rezultatele finale ale primei etape ale operatiunii "Cristal", care a avut loc in perioada octombrie - decembrie 2015, ce a presupus verificarea centrelor engros din tara.

In cele 10 saptamani, cat a durat operatiunea, au fost initiate actiuni de monitorizare si respectiv, verificare a contribuabililor din 101 complexuri/piete/depozite/zone din apropierea centrelor engros din intreaga tara, potrivit unui comunicat al ANAF remis Ziare.com.

Activitatea de monitorizare s-a desfasurat in principal, la intrarile/iesirile din centrele engros, urmare acestei activitati fiind oprite/verificate 39.596 mijloacele de transport (medie zilnica 600 mijloace de transport), potrivit Fiscului.

Verificarea mijloacelor de transport a vizat legalitatea desfasurarii activitatii si existenta documentelor justificative pentru marfurile transportate si consemnarea informatiilor referitoare la persoanele si marfurile implicate in transport si documentele corespunzatoare ...citeste mai departe despre "10 saptamani de foc pentru centrele engros: Rezultatele verificarilor ANAF in operatiunea "Cristal"" pe Ziare.com