Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Impozitul pe venit ar putea trece integral la nivelul comunitatilor locale

Impozitul pe venit ar putea trece integral la nivelul comunitatilor locale


Impozitul pe venit ar putea trece integral la nivelul comunitatilor locale, iar decizia va fi luata printr-un act normativ inainte de a se finaliza bugetul pe anul 2019, a afirmat, miercuri, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, la Camera Deputatilor.

"Este o masura pe care noi o avem in Programul de Guvernare ca 100% din impozitul pe venit sa treaca la nivelul comunitatilor locale. Aceasta este o decizie care se va lua printr-un act normativ. Va fi o ordonanta de urgenta, pentru ca va trebui sa fie luata decizia inainte de a se finaliza bugetul pe anul 2019", a spus Eugen Teodorovici.

Acesta a mentionat ca va avea loc o discutie pe formula de repartizare a sumelor intre consilii judetene si celelalte comunitati locale.

De asemenea, acesta a precizat ca ordonanta urmeaza a fi data in luna octombrie sau inceputul lunii noiembrie cel tarziu.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Agerpres
Articol citit de 2293 ori