Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ce impozite trebuie raportate in declaratia 100

Ce impozite trebuie raportate in declaratia 100


Declaratia 100 va fi completat de autoritati, astfel incat in acest formular sa poata fi declarate noi impozite, introduse in legislatia fiscala in luna ianuarie.

Potrivit unui ordin publicat de Agentia Nationala de Administrare Fiscala, declaratia 100 va fi modificata din nou de autoritati pentru a pune in aplicare noile reglementari din domeniul fiscal, in conditiile in care de la 1 februarie, pentru operatorii economici din unele domenii specifice, au fost instituite urmatoarele obligatii fiscale, reprezentand venituri la bugetul de stat:

- impozit pe monopolul natural din sectorul energiei electrice si al gazului natural, prin Ordonanta Guvernului nr.5/2013 privind stabilirea unor masuri speciale de impozitare a activitatilor cu caracter de monopol natural din sectorul energiei electrice si al gazului natural, publicata in Monitorul Oficial nr.52/23.01.2013;

Cititi mai multe despre Noi impozite vor fi raportate in declaratia 100 pe Avocatnet.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1739 ori