Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cum va poate ajuta deductibilitatea pentru cercetare si dezvoltare - Conferinta Tax & Law

Cum va poate ajuta deductibilitatea pentru cercetare si dezvoltare - Conferinta Tax & Law


Specialistii in fiscalitate, reuniti in cadrul conferintei Tax&Law organizata de Business Review, vor oferi raspunsuri si consiliere cu privire la modul in care deductibilitatea de 50% pentru cercetare - dezvoltare poate avea o influenta pozitiva asupra mediului de afaceri din Romania.

O companie isi poate deduce cheltuielile aferente activitatii de Research & Development (R&D), in conditiile in care aceasta activitate ajuta la obtinerea unor noi produse care sa ii mareasca veniturile.

Florin Gherghel, director al departamentului de taxe la Noerr Finance & Tax, a explicat modul in care deducerea poate sprijini economia, precum si faptul ca mai exista o deducere suplimentara la calculul profitului impozabil, oferind posibilitatea de a se deduce in plus inca 50% din cheltuielile eligibile activitatii de R&D.

Florin Gherghel este unul din vorbitorii invitati la conferinta Tax & Law, organizata de saptamanalul de afaceri Business Review in 28 martie, la Hotel Pullman Bucuresti.

Lista completa a vorbitorilor si a temelor puse in dezbatere, cu privire la modificarile aduse luna trecuta Codului Fiscal, este disponibila pe pagina evenimentului.

Persoanele care doresc sa participe la eveniment se pot inscrie direct pe site-ul conferintei sau printr-un e-mail la events@business-review.ro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2046 ori