Coalitia vrea sa anuleze impozitul minim

Marti, 13 Iulie 2010, ora 14:13
2093 citiri
Coalitia vrea sa anuleze impozitul minim

Presedintele UDMR Marko Bela a declarat marti ca exista o serie de propuneri "comune" ale coalitiei, cum ar fi renuntarea la impozitul minim, ce ar trebui sa aiba loc la toamna, potrivit NewsIn.

 

Marko a fost intrebat daca este de acord cu propunerile alternative privind economia ale PDL, discutate in sedintele coalitiei, el spunand ca exista o serie de propuneri "comune", printre care si renuntarea la impozitul minim.

"Ele nu au fost inca definitivate, dar sunt o serie de masuri bune. Nu-mi cereti sa fac un inventar al acestor masuri. Zilele acestea ar trebui sa le definitivam. Unele deja au fost luate in mers, dar sunt multe propuneri bune. (...)

Unele deja sunt propuneri comune, de exemplu anularea impozitului minim. La toamna, probabil ca din ultimul trimestru, ar trebui sa anulam sa desfiintam impozitul minim", a spus Marko.

Acesta a precizat ca unele dintre masuri deja au fost luate, cum ar fi cele referitoare la reducerea numarului de secretari de stat si de subprefecti, iar UDMR le sprijina.

Si deputatul PDL Sulfina Barbu a declarat luni ca este in lucru reevaluarea impozitului minim pana la 1 septembrie, existand varianta renuntarii la impozitul forfetar sau restrangerea aplicarii acestuia la doar cateva domenii.

#coalitie, #marko, #bela, #impozit, #minim , #Impozit forfetar